Welkom bij Holi Restaurant, een hoogwaardig Indiaas restaurant in Amsterdam.

Dompel jezelf onder in een oase van culinair genot, verscholen in het zuiden van Amsterdam. Ons verhaal is er een van passie en liefde voor Indiase curry's, waar de levendige essentie van de Indiase keuken samensmelt met de kosmopolitische charme van deze prachtige stad. Onze reis begon met een visie - om de rijke selectie van Indiaas eten in Amsterdam te brengen. Bij Holi is onze menukaart een meesterwerk, minutieus samengesteld met de beste curry's uit de Indiase keuken. Elk gerecht is een eerbetoon aan de diversiteit van ons culinaire erfgoed. We brengen passie en authenticiteit in alles wat we creëren. Onze ervaren koks, met meer dan twee decennia ervaring, verrijken hun bereidingen met liefde en expertise, waardoor gerechten ontstaan die de zintuigen prikkelen. Elke hap is een ontdekkingsreis, een reis door de zoete, zure, pittige en kruidige smaken die de Indiase keuken definiëren. Bij Holi serveren we niet alleen eten, we creëren herinneringen voor jou. Sluit je bij ons aan en laat elke hap een verhaal vertellen over de culinaire tradities van India, waardoor gezellige herinneringen ontstaan die lang na je bezoek blijven hangen.

Ons Verhaal

Het verhaal van Holi Restaurant ontvouwt zich als een gekoesterde sage die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Deze culinaire reis begon toen onze liefde voor de Indiase keuken ons leidde naar het volgen van onze droom om ons eigen plekje in Amsterdam te hebben, waar we onze waardering voor Indiaas eten konden delen. Geïnspireerd door deze passie begaven we ons op een queeste om de authentieke smaken van India naar deze charmante Nederlandse stad te brengen. Met een diepgewortelde toewijding om de essentie van de Indiase gastronomie te behouden, werkten we onvermoeibaar om een menu te creëren dat het rijke palet van Indiase smaken zou oproepen. Onze droom werd werkelijkheid met Holi Restaurant, een toevluchtsoord voor fijnproevers die op zoek zijn naar het beste Indiase restaurant in Amsterdam. In de loop der jaren is Holi Restaurant synoniem geworden met voortreffelijke Indiase keuken en trekt het zowel de lokale bevolking, toeristen als currykenners van dichtbij en van verre aan. Vandaag de dag staat Holi Restaurant als een getuigenis van onze onwankelbare toewijding om de magie van de Indiase keuken te delen met de wereld, hier in het hart van Amsterdam Zuid.

Ontmoet onze culinaire meesters

Wat Holi Restaurant het beste Indiase restaurant in Amsterdam maakt, is het talent en de passie van ons culinaire team. Onder leiding van onze ervaren chefs speelt elk lid een cruciale rol bij het bereiden van de authentieke Indiase gerechten die ons definiëren. Van de bedreven handen van onze chefs tot ons vriendelijke bedienend personeel, elk lid is toegewijd aan het creëren van een opmerkelijke ervaring voor onze gasten. Samen zijn we vastbesloten om het rijke palet van Indiase smaken te delen met Amsterdam, waardoor uw ervaring bij Holi Restaurant buitengewoon wordt.

Wat ons onderscheidt?

 • Authentieke Indiase smaken

  Onze gerechten worden bereid met behulp van traditionele recepten en curry's die de essentie van de Indiase keuken vastleggen.

 • Ruime variëteit

  Onze chefs bereiden een diverse selectie van traditionele gerechten uit Noord- en Zuid-India, zodat er voor iedereen iets lekkers te vinden is.

 • Een culinaire ervaring van topklasse

  Geniet van een culinaire ervaring van topklasse in ons restaurant, dat comfortabel plaats biedt aan maximaal 80 gasten.

 • Buitenterraszitplaatsen

  We bieden ook prachtige en gezellige buitenzitplaatsen op ons terras voor degenen die de voorkeur geven aan dineren in de open lucht.

 • Afhalen en bezorgen

  Wij bieden handige afhaal- en bezorgdiensten, zodat u kunt genieten van ons eten waar u maar wilt.